Vores mission er at gøre det lettere for rejselystne at finde inspiration, gode råd og anmeldelser fra rejseglade bloggere.

Vi har gjort det nemt for dig, ved at samle artikler fra mange forskellige rejseblogs, fra forskellige lande, byer og med forskellige rejse genre. Alt i alt er “En verden af rejser” stedet hvor du finder alt du har brug for at vide til din næste rejse.

Vi adskiller os fra rejsebureauerne som jo ofte skriver gode råd og spændende informationer omkring rejserne, ved at levere informationer fra passionerede rejsende som selv har været på stederne. Uanset om du er backpacker, familie rejsende, par der rejser eller single rejsende, så har vi artikler der kan inspirere og hjælpe dig.

Er du til storbyferie, strandferie, vandreferie eller hvad ellers hjerteret begører, så har vi sikkert lige netop det du har brug for at vide.

Vi sælger ikke rejser og vi skriver ikke selv artiklerne. Vores artikler henviser direkte til hvor du kan læse inspirationen i detaljer.

Siden er stiftet af Peter Vejrum Terp, der selv er medstifter og blogger på Eventyrsstyrelsen.dk og var medstifter af Danmarks første og største backpackersite Backpacker Planet (Som i dag er overtaget af BackpackerLife).