Du kender sikkert allerede en hel del til Europa. Her finder du rejseberetninger fra hele Europa, og der er helt sikkert en beretning der vil vække din nysgerrighed til at opleve noget nyt af Europa eller til at grave dig endnu dybere ned i en af dine yndlings destinationer i Europa.

Vi har valgt at dele Europa op i fire dele for at holde det overskueligt. Desværre er det ikke nemt at dele Europa op for nogle lande ville passe ind i f.eks. Sydeuropa og Vesteuropa, nogen vil passe ind i Sydeuropa og Østeuropa etc. Derfor kan du se nedenfor hvilke lande vi har valgt at have med i hver opdeling af Europa.

Nordeuropa

Det er ikke nødvendigt at rejse over på den anden side af jorden for at få store oplevelser. Nordeuropa byder blandt andet på storslående natur, hyggelige byer og spændende storbyer.

Læs rejseartikler og rejsetips fra Nordeuropa

Sydeuropa

Nyd sydens sol, fantastiske badestrande, lækker mad, drik vin på vinslotte, få kulturelle og naturoplevlser. I sydeuropa finder du noget for en hver smag i et behageligt klima.

Læs rejseartikler og rejsetips fra Sydeuropa

Østeuropa

Rejser i Østeuropa kan byde på både badeferie, kulturrejser, natur og aktivferie. En af de rigtig store foddele ved Østeuropa, ud over diversiteten af oplevelser, er at du får rigtig meget for dine penge.

Læs rejseartikler og rejsetips fra Østeuropa