På denne side finder du spørgsmål og svar vedrørende det at være rejseblogger på “En verden af rejser”.

Hvad koster det at komme med på siden?

Det er koster ikke noget at komme med på siden. Vi tror på at det skal være gratis at komme med på siden, da siden er for både store og små blogs.

Kan jeg komme med på siden?

Du skal naturligvis blogge om rejser for at komme med på siden, men der er dog også et par andre krav.

  1. Siden må IKKE være et rejsebureau eller på anden måde have et primært formål at sælge rejser eller rejserelaterede produkter.
  2. Det er OK at du har reklamer på din side og affiliate, ligesom det også er ok at du f.eks. sælger egne bøger etc. Det primære skal dog stadig være at blogge om rejser og ikke produkterne.
  3. Hvis din side f.eks. omhandler madopskrifter, design og rejser, så er det faktisk muligt at komme med. Der vil dog kun blive vist artikler der handler om rejser.
  4. I skrivende stund er det sådan at vi kun kan tage WordPress sider med (vores system kan ikke håndtere andre blogtyper endnu)

Kommer der reklamer på En Verden Af Rejser?

Med tiden vil der sikkert komme reklamer på siden og sikkert også affiliate links. Vi ønsker dog ikke at siden skal overplastret med reklamer og reklame links, så det vil blive i moderate mængder som ikke forstyrre formålet med siden.

Vil min e-mail blive vist på siden?

Vi viser ikke jeres e-mail med mindre i har givet samtykke til at vise den. Som det er lige nu er der ingen e-mails der bliver vist, da der ikke er nogen grund til at vise den.

Hvordan bliver jeg slettet fra siden?

Du kan altid blive slettet fra siden. Du skal bare skrive til os og så sletter vi din blog fra siden hurtigst muligt (typisk inden for 2 arbejdsdage). Du kan kontakte os via e-mail hello.(snabel-a).enverdenafrejser.dk.