Indeholder reklamelink

Hvis du er på udkig efter et godt sted at bo i Alicante centrum, skal du ikke lede længere end til vores liste over de tre bedste billige hoteller med priser fra under 1000,- pr. nat! Disse hoteller giver dig fremragende værdi for pengene og ligger i hjertet af byen. Hvorfor ikke reservere et værelse i dag og se, hvad Alicante har at byde på?

Reina Victoria La Plaza

Reina Victoria La Plaza
Reina Victoria La Plaza – billede fra Bookings.com

Hvis du er på udkig efter et centralt beliggende hotel i Alicante med gode faciliteter, så er Reina Victoria La Plaza helt sikkert et sted der er værd at overveje. Hotellet ligger tæt på Postiguet-stranden, det centrale marked og San Nicolas-katedralen, hvilket gør det til den perfekte base for at udforske denne Alicante centrum. Desuden er der gratis wi-fi overalt på ejendommen, så du kan holde forbindelsen, mens du er på ferie

På Reina Victoria La Plaza har aircondition, spabad og eget badeværelse med toiletartikler og en kombination af bruser/badekar. Flere af værelserne kan desuden prale af en vidunderlig udsigt over Alicante fra deres balkon eller terrasse.

Hotellet har fået 9,1 i rating ud af 10 mulige på Bookings.com, og det ligger kun 0,7km fra centrum og 850 meter fra stranden.
Tjek om der er ledige værelser her

Reina Victoria Prado Sastre

Reina Victoria Prado Sastre
Reina Victoria Prado Sastre – billede fra Bookings.com

Hvis du leder efter et bekvemt og komfortabelt sted at bo i Alicante, kan du vælge Reina Victoria Prado Sastre. Hotellet har en central beliggenhed, tæt på flere populære turistattraktioner og kun en kort gåtur fra stranden. Værelserne er udstyret med eget badeværelse og gratis WIFI, og tilbyder også et spabad, hvor man kan slappe af. Søger du et godt hotel hvor du kan slappe af i Alicante centrum så er Reina Victoria Prado Sastre et godt sted at bo under dit ophold i Alicante.

Hotellet har fået 9,0 i rating ud af 10 mulige på Bookings.com, og det ligger kun 200 meter fra centrum og 550 meter fra stranden.
Tjek om der er ledige værelser her

Hotel Rambla Alicante Contactless

Hotel Rambla Alicante Contactless
Hotel Rambla Alicante Contactless – billede fra Bookings-com

Hvis du er på udkig efter et centralt beliggende hotel i Alicante, er Hotel Rambla Alicante Contactless et godt valg. Det ligger blot 200 m fra strandpromenaden og 5 minutters gang fra Postiguet-stranden, og der tilbydes gratis WiFi overalt.

Alicantes arkæologiske museum ligger blot 1,2 km fra Hotel Rambla Alicante Contactless, og Alicantes rådhus ligger 200 m derfra. Den nærmeste lufthavn er Alicante Lufthavn, 9 km fra hotellet.

Hotellet har fået 8,5 i rating ud af 10 mulige på Bookings.com, og det ligger kun 250 meter fra centrum og 400 meter fra stranden.
Tjek om der er ledige værelser her

Andre gode hoteller i Alicante centrumBooking.com

Spændende seværdigheder i Alicante

Hvis du vil udforske byen, er der masser at se og lave. Alicante er hjemsted for en række museer og gallerier samt et livligt natteliv. Der er også masser af butikker og restauranter til at underholde dig. Og hvis du er på udkig efter lidt afslapning, hvorfor så ikke tage en tur langs stranden? Læs videre og se vores 3 bud på top seværdigheder i Alicante.

El Castillo de Santa Barbara

Dette er en middelalderborg, der ligger på toppen af bjerget Benacantil. Det er en af de mest populære turistattraktioner i Alicante og byder på en fantastisk udsigt over byen.

Museo de Arte Contemporaneo de Alicante

Dette er et museum for moderne kunst, som huser en række midlertidige udstillinger. Det ligger i den gamle bydel i Alicante og er bestemt et besøg værd.

San Juan de Dios-kirken

Dette er en smuk barokkirke, der blev bygget i det 18. århundrede. Den ligger på Plaza de San Juan og er helt sikkert et besøg værd.

Søger du flere oplevelser?


Vejret i Alicante

loader-image
Alicante
19:14, december 1, 2023
temperature icon 18°C
klar himmel
Humidity 39 %
Pressure 1002 mb
Wind 37 Km/h
Wind Gust: 56 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 08:59
Sunset: 18:42