Indeholder reklamelink

Hvis du er på udkig efter et billigt sted at bo i Aarhus, er du heldig. Der er masser af muligheder, lige fra vandrehjem og pensionater til billige hoteller. Her er vores fem bedste bud på de bedste steder at bo på et budget:

Danhostel Aarhus

Danhostel Aarhus
Danhostel Aarhus – Billedet er fra Booking.com

Dette hostel ligger lidt udenfor centrum af Aarhus, men er taget med alligevel, da det ligger i den idyliske Riskov og med gå afstand til den populære bydel Trøjborg.

Der er gratis parkering, fælleskøkkener, 2 tv stuer, park og legeplads – så der er massere af muligheder for både voksne og børn.

Hvis du gerne vil ind til byen eller til nogle af Aarhuses attraktioner, så går der en bus kun 300 meter fra hostellet. Du kan også nyde en gåtur i den skønne skov eller ved den populære strand “Den permanente”, som kun er 5 minutters gang væk.

Hostellet har fået 9,1 i rating ud af 10 mulige på Bookings.com, og det ligger kun 3 km fra centrum, få minutters gang fra stranden og ligger inde i Risskoven.
Tjek om der er ledige værelser her

Danhostel Aarhus City

Danhostel Aarhus City
Danhostel Aarhus City – Billeder er fra Booking.com

Danhostel Aarhus By er et centralt beliggende vandrehjem i Aarhus med bar, café og værelser med gratis wi-fi. Det ligger ca. 10 minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård og domkirken.

Der er fælles badeværelser og toiletter.

Der serveres en morgenbuffet hver morgen, og der er en café på stedet, hvor der sælges snacks, drikkevarer og frugt. Gæsterne kan også benytte det fælles køkken.

Der er en tagterrasse, hvor gæsterne kan nyde udsigten over byen.

Den gamle bydel i Aarhus ligger 8 minutters gang derfra, og der er masser af restauranter og butikker i nærheden.

Vandrehjemmet har fået 9,2 i rating ud af 10 mulige på Bookings.com, og det ligger kun 700 meter fra centrum.
Tjek om der er ledige værelser her

BB-Hotel Aarhus Havnehotellet

BB-Hotel Aarhus Havnehotellet
BB-Hotel Aarhus Havnehotellet – Billedet er fra Booking.com

Dette hotel med egen forplejning ligger ved siden af Marselisborg Marina, og det er et perfekt sted at bo, hvis du leder efter udsigt over Aarhusbugten. Alle værelser har tv og eget badeværelse, og nogle af værelserne har udsigt over bugten og marinaen. Gæsterne kan nyde morgenmaden i spisestuen, som også byder på en fantastisk udsigt over vandet. Du kan også tage for sig af gratis te, kaffe og vand i spisestuen i løbet af dagen. ARoS Kunstmuseum og Det gamle historiske frilandsmuseum ligger begge inden for 3 km fra BB-Hotel Aarhus, så det er et godt sted at bo, hvis du er interesseret i sightseeing.

Hotellet har fået 8,8 i rating ud af 10 mulige på Bookings.com, og det ligger kun 2 km fra Aarhus centrum.
Tjek om der er ledige værelser her

Hotel Faber

Apart Hotel Faber
Apart Hotel Faber – Billeder er fra Booking.com

Hotel Faber er det perfekte sted at bo, hvis du er på udkig efter et roligt hotel tæt nok på til at det kun tager 5 minutter til fods fra Aarhus Hovedbanegård og fra Aros Kunstmuseum

De moderne, lydisolerede værelser har kabel-tv og gratis WiFi samt eget badeværelse med badekar/bruser og flere lejligheder har balkon. Det er også muligt at tjekke ind hurtigt og bekvemt via automatiske ind- og udtjekningsautomat – på alle tider af døgnet.

Hotellet har fået 9,0 i rating ud af 10 mulige på Bookings.com, og er i gåafstand til gågader og attraktioner i Aarhus.
Tjek om der er ledige værelser her

Wakeup – Aarhus

Wakeup Aarhus
Wakeup Aarhus – Billedet er fra Booking.com

Wakeup Aarhus ligger tæt på togstationen og rådhuset, og der er en kort gåtur til ARoS Kunstmuseum. Samtlige værelser har aircondition og gratis WiFi. Receptionen er åben døgnet rundt, så det er nemt at tjekke ind, når du ankommer. Tivoli Friheden ligger ca. 1,5 km derfra, og Ceres Park & Arena ligger lidt over 2 km derfra. Hvis du kommer med fly, ligger Aarhus Lufthavn ca. 30 minutter væk i bil.

Hotellet har fået 9,3 i rating ud af 10 mulige på Bookings.com, og det ligger kun 300 meter fra Aarhus rådhus og et par minutters gang fra banegården.
Tjek om der er ledige værelser her

Andre gode hoteller i Aarhus centrumBooking.com

Værd at opleve i Aarhus

Aarhus kan byde på massere af historie og kultur. Der er mange forskellige seværdigheder at se i denne charmerende by, lige fra ARoS Kunstmuseum til Aarhus Domkirke. Her er en mikroguide med tre af de bedste seværdigheder i Aarhus.

ARoS Kunstmuseum

ARoS kunstmueseum er et must for alle med interesse for kunst. Museet er et af de største kunstmuseer i nordeuropa, og byder med sin enorme samling af kunst noget for enhver smag. Læs mere på Visit Denmark

Moesgaard Museum

Fortiden bringes fascinerende til live på Moesgaard Museum i Aarhus. Moesgaard Museum har tre Michelin-stjerner i Michelin-seværdigheds guide. Læs mere på Visit Denmark

Den Gamle By

Den gamle by er en helt unik seværdighed for hele familien at tage på en fascinerende rejse tilbage i historien. Lige som Moesgaard Museum, så har Den ganle by også 3 Michelin stjerner i Michelin-seværdigheds guide. Læs mere på Visit Denmark

Søger du flere oplevelser i Aarhus?


Vejret i Aarhus

loader-image
Aarhus, DK
8:49 am, juli 11, 2024
temperature icon 19°C
skydække
Humidity 80 %
Pressure 1014 mb
Wind 9 Km/h
Wind Gust: 14 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 4:47 am
Sunset: 10:01 pm