Indeholder reklamelink

Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad og en af de mest populære byer i Sydøstasien. Uanset om du er interesseret i kultur, arkitektur, natteliv eller mad, har byen noget at byde på for alle. Som et ekstra krydderi er det faktisk også ret billigt at overnatte i Kuala Lumpur, så hvorfor ikke krydre din rejse med fem stjernet luksus for et beløb der er til at overkomme for de fleste. Her er vores tre bedste bud på 5 stjernet hoteller i Kuala Lumpur for under 500,- kroner per nat, hvor du stadig er tæt på centrum.

Sunway Hotel Putra Kuala Lumpur

Sunway Hotel Putra Kuala Lumpur - billedet er fra Booking.com
Sunway Hotel Putra Kuala Lumpur – billedet er fra Booking.com

Sunway Hotel Putra Kuala Lumpur ligger i det livlige Diamond Triangle-kvarter og har nem adgang til lokale caféer, barer, markeder og seværdigheder. Personale kan hjælpe med anbefalinger og taler flydende engelsk, kinesisk og bahasa Malaysia.

Hotellet tilbyder en række forskellige spisemuligheder, herunder The Coffee House, som serverer lokale retter, asiatiske og kinesiske retter samt vestlige retter. The Atrium Lounge tilbyder specialkaffe og kager i mere afslappede omgivelser. Der er også mulighed for at spise på værelset 24 timer i døgnet, så du kan få en privat spiseoplevelse i dit værelse eller suite.

Derudover kan du benytte dig af fitnesscentret med topmoderne udstyr eller slappe af ved poolen.
Tjek om der er ledige værelser her

Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur

Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur - billedet er fra booking.com
Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur – billedet er fra booking.com

Seri Pacific Hotel ligger i forbindelse med World Trade Centre Kuala Lumpur og tilbyder faciliteter såsom en udendørs pool, en spa med sauna og spabad samt et fitnesscenter.

Hotellet har også tre spisemuligheder, herunder Zende Restaurant, som serverer buffetretter hele dagen med både asiatiske og internationale retter. Gæsterne kan også spise på den japanske restaurant Kofuku eller slappe af i Cheraza Lounge med underholdning med levende musik.

Samtlige værelser har en moderne indretning med trægulv, fladskærms-tv med filmkanaler, minibar, og nogle af værelserne har endda udsigt over nærliggende attraktioner som Putra World Trade Centre og Petronas Twin Towers.

Tjek om der er ledige værelser her

Sfera Residence Kuala Lumpur City Centre

Sfera Residence Kuala Lumpur City - billedet er fra booking.com
Sfera Residence Kuala Lumpur City – billedet er fra booking.com

Sfera Residence Kuala Lumpur City Centre tilbyder moderne og rummelige lejligheder med gratis WiFi, udendørs pool og to spisemuligheder.

Hotellet ligger i byens centrum og har en døgnåben reception og tilbyder gratis transport til KLCC og Bukit Bintang-områderne. Lejlighederne er udstyret med et hjemmeunderholdningssystem, køkken, separat opholdsområde og eget badeværelse med badekar og bruser.

Restauranten på stedet serverer en række lokale og internationale retter, mens caféen tilbyder drikkevarer og snacks. Der er naturligvis også mulighed for at spise på værelset.

Tjek om der er ledige værelser her

Andre gode hoteller i Kuala LumpurBooking.com

Værd at opleve i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur kan byde på massere af kultur, historie og indkøbsmuligheder. Der er rigtig mange spændende ting at opleve i Kuala Lumpur, men hvad skal du vælge? I denne mikroguide har vi et bud på 5 seværdigheder der er værd at opleve i Kuala Lumpur.

Petronas-tvillingtårne

Petronas-tvillingtårnene er verdens højeste tvillingebygninger og et ikonisk syn i Kuala Lumpur. Besøgende kan nyde en fantastisk udsigt over byen fra udsigtsterrassen på 86. etage.

Batu Caves

Batu Caves er en populær hinduistisk helligdom og turistdestination lige uden for Kuala Lumpur. Hovedattraktionen er den store gyldne statue af Lord Murugan, men der er også en række andre templer og grottesystemer, som man kan udforske.

Chinatown

Kuala Lumpurs Chinatown er et travlt og livligt område fyldt med markeder, butikker og gademadsteder. Det er det perfekte sted at finde billige souvenirs og prøve nogle lækre lokale køkken.

Merdeka Square

Merdeka Square er et stort åbent område i hjertet af Kuala Lumpur, omgivet af bygninger fra kolonitiden. Det er det perfekte sted at slappe af og kigge på folk eller tage nogle billeder af dette historiske område.

Thean Hou-templet

Thean Hou-templet er et smukt kinesisk tempel, der ligger på en bakketop i Kuala Lumpur. Det er et populært sted for bryllupper og byder på en spektakulær udsigt over byens skyline.

Søger du flere oplevelser i Kuala Lumpur?


Vejret i Kuala Lumpur

loader-image
Kuala Lumpur
08:47, juli 16, 2024
temperature icon 32°C
få skyer
Humidity 76 %
Pressure 1007 mb
Wind 19 Km/h
Wind Gust: 0 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 01:10
Sunset: 13:27